Inspirisani oklagijama i daskama – novi trend!

Mislili ste da se umetnost nalazi samo u muzejima, pozorištima i koncertnim salama?

Zahvaljujući kreativnim i preduzimljivim damama Anji Vuković i Jeleni Necić, kao i Ani Bajagić, umetnost je našla svoje mesto i u kuhinjama širom Srbije. One su uspele da običnim kuhinjskim pomagalima daju poseban značaj.

Untitled

Jelena i Anja unele su živost daskama za sečenje geometrizacijom i raznovrsnim bojama. Daskka postaje neizostavni deo kuhinja domaćica sa stilom. Sjajno će izgledati i kao ukras, ali uprkos njenom modernom izgledu možete je upotrebiti i na tradicionalan način. Može da posluži u pripremi jela i posluživanju hrane. Ideje za serviranje možete pronaći na njihovojinstagram stranici daskka_design (www.instagram.com/daskka_design/)

Untitled

 

Još jedan tradicionalan proizvod inoviran je od strane Ane – gravirane oklagije Oklagiart. Razne šare i poruke, koje možete i sami osmisliti, ostaviće trag na vašem testu i učiniti da vaši kolačići budu neodoljivi! Sigurni smo da će ovaj izum inspirisati mlade domaćice, a možda čak i bake. 🙂 Postoje i oklagije namenjene deci – sjajno će ih zabaviti i omogućiti zajedničko kreativno druženje u kuhinji. Ako niste skloni eksperimentisanju, možete pronaći već proverene recepte na Aninoj facebook stranici OKLAGIART (www.facebook.com/oklagiart) .

Untitled

Eto ideje za poklon za 8. mart – spojte lepo i korisno nekom od ovih kuhinjskih alatki! 🙂

Katarina Mihajlović
Studentkinja FON-a. Peva, svira, a možda nauči i da igra. Voli suncokrete, jutarnju kafu i jednog džiudžicu momka.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *